PvP Revolt
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ako zdolat Uh DK?

Goto down

Ako zdolat Uh DK? Empty Ako zdolat Uh DK?

Příspěvek pro Amandil Mon Feb 09, 2015 3:49 pm

Pokusim sa dat par rad ako treba hrat proti Uh Dkckam.

Nedovolte sa mu dohealovat cez Lichborn!

Mechanika funguje asi takto: Proti casterom (resp. co maju nejaky spell dmg) Ked ma DK malo HP, tak pusti zelenu bublinu, v tomto momente ak dk dostane nejaky spell dmg, tak sa mu nabije runik power, potom si nahodi lichborne, co ho zmeni na nemrtveho a moze sa healovat cez death coil (stoji runik power, ktoru si dobil cez zelenu bublinu), co je silny instanty heal, ktory moze pouzit iba 10s kym ma na sebe lichborne.
Proti meleerom, resp ty co mu nemaju ako dat spell dmg, tak nemoze nabit runik power cez zelenu bublinu, ale musi ju setrit, ked ma malo hp hodi lichborn a healne sa podla toho kolko ma runik power.
- nikdy mu nedavaj spell dmg do zelenej bubliny! ani ziadne ine spelly -> nebude mat runik power, nebude sa moct healnut
- ked ma na sebe lichborne, tak je nemrtvy to znamena ze paladin moze pouzit na neho Turn evil a prist Shackle Undead -> nebude sa moct healnut
- ked ma na sebe lichborne, tak mu treba dat nejake cc (silence, stun a pod.), pokial ma ale na sebe aj zelenu bublinu, tak treba pouzit cc, ktore nie je magic ale je physical (stun od wara napr.)
- zelenu bublinu DK pouziva aj pri utoku, vtedy chce hned na zaciatku nabrat vela runik power aby mohol vypustit gargoyla... takze znova, ani sa ho tych 7s nedotkni ziadnym spellom a nebude mat z toho ani prd. Pride o bublinu a dalsich 45s sa nebude mat ako dohealovat, najlepsi cas ho zabit.

! Lichborn - na 10s je DK imunny na fear, sleep a charm. Stane sa nemrtvym na tych 10s. CD 2 min.
! Zelena bublina - na 7s je imunny na spelly... spell dmg aj efekty zo spellov + z unholy talentov, ked dostane do zelenej bubliny dmg, tak sa mu nabije jeho runik power doplna. CD 45s.
! Death coil - instant dmg abilita, ktora mina runik power. Instant heal pokial sa pouzije na nemrvy target.

Kedy pouzit trinket?
Ake cc ma unholy? Pre castera si je najlepsie odstranit silence (ano silence sa da dat dole trinketom) potom pre necasterov asi stun od peta, alebo spomalovak vo vhodnom okamziku.
- silence Strangulate na 5s (7 s glyphom ked dostanete do castu) CD 2min.
- interupt prerusi cast a zabrani znova vystit spell z tejto kategorie na 4s. CD 10s.
- stun od peta na 3s (4s ak je premeneny). CD 1 min.
- spomalovak na 8s o 60%. Stoji jednu frost runu -> CD menej ako 9s

Preco sa mi neda healovat?
DK moze na svoj target davat debuff, ktory zozerie heal, ktory jeho target dostava... je to jedna z najsilnejsich zbrany unholyho. Tento debuf sa dava cez Necrotic strike, debuff trva 10s a kazdym utokom necrotiku sa stakuje a stakuje sa donekonecna. DK sa bude snazit nahadzat co naviac nekra to pojde. Kazdy uder nekra dava absorb healing (AP - resilka targetu) co je cca 8-9k healingu.... behom par sekund nie je problem nastakovat 40k healing absorbu, ktory healer najskor musi prehealovat a az potom sa bude healovat.
Najucinejsia obrana healerov je ak sa stale healuju kym je pri nich dk, aj ked maju dost hp, treba sa healovat aby sa nestakoval nekro. Najvecsia nevyhoda nekra je ze trva iba 10s. Keby budem mat na nejakom targete natakovanych aj 50k, tak ak mi ujde na 10s ( aj menej podla toho kolko zostava casu nekru do konca) tak debuff padne a ja musim zacat odznova stakovat. Cize preventivne losovat, cc a zdrhnut na 10s. Hlavne ked nastane situacia, ze dk je stale pri mne a ja ako healer som sa uz dlho nehealol, tak mam na sebe urcite kopec nekra a keby som sa chcel healnut tak musim prekonat tento antiheal... preto treba odstavit DK na par sekund a zdrhnut do losu na 10s, kym nepadne nekro a potom sa v klude doplna dohealovat.
Druidi a warovia, sa vedia super dohealovat, preto chce mat dk na nich dost nekra, hlavne druid ked prejde do medveda... preto rovnaka strategia, predtym ako sa chcete dohealovat, treba losnut dk na 10s. Uistit sa ze nemam na sebe nekro.

Kedy je problem controlovat?
Zelena bublina - imunny na spell efekty.

Icebound Fortitude - 12s imuny na stun + dokaze si dat stun dole. 20% redukcia dmg. CD 3 minuty. Unholy potrebuje 20Runik power... ked mu date stunu ked nema ziadnu runik power tak si ho dole neda.

Unholy Frenzy - burst abilita, ktora dava DKcku DoTku... ubera mu 2% hp kazde 3s po dobu 30s. CD3min. Toto sa da pouzit ked idem na burst, alebo na zaciatku areny ked tam je rugun alebo mag a nechem dostat sap, alebo ovcu. Funguje to tak ze dostanem sap, pockam kym tikne DoTka a idem dalej a super si stale mysli ze mam sap... takze bacha pri zaciatku areny. DK moze dat tento buff aj na partaka... cize bacha nato. Pozret ci nemaju na sebe dotku na zaciatku. Zbytocne ich budete controlovat, takym CC ktore sa rusi pri dmgi.

Lichborne - imuny na fear, sleep a charm na 10s CD 2min + dokazem si dat dole tieto efekty

Preco nejde dispel?
DK dava dotku cez Death coil, ktora zabranuje dispelnutiu jeho sraciek.. takze kym mam na sebe Unholy blight nedispelnem ziadnu disease, preto treba losnut na 10s a v klude dodispelovat.

DK mi pouzil moju abilitu?!
Abilita Dark Simulacrum. V podstate DK hodi na teba tento spell a potom do 8s, prvy spell,ktory stoji manu, pouzijes ziska aj DKcko.
Ako DK chcem skopirovat nieco fajn, co sa da pouzit, do sa robi ten, ze ked ma target malo HP hodim mu silence a hned potom tento kopirak, zvicajne sa chces zachranit hned po silence pouzit bublinu (pala), alebo nejake cc a pod... a ja ziskam toto cc, preto treba kuknut na seba ci vam nahodil tuto abilitu a ak hej najskor pouzit daco co mu bude na chuja.
Dalsi sposob ako skopcit daco uzitocne je ze ked vidim castit hex, hodim kopirak a na seba dam zelenu bublinu, alebo si hex trinketnem, podla toho aky som rychli... kazdopadne ziskam instanty hex.
Hlavne na magov sa pouziva kombo... hodim pritahovak a hned dam kopirak... mag da bud ten root efekt to zamrazenie alebo blink... a potom sa blinkem za nim, alebo ho zamrazim... no takze pre magov ked si vas DK natiahne najskor dajte nejaky bezvyznamny spell a az potom blink/root
Amandil
Amandil
GuM

Poèet pøíspìvkù : 120

https://pvprevolt.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: