Haste cap + combustion u fire mága
PvP Revolt :: Player vs. player :: Class forum :: Mage
Strana 1 z 1
Haste cap + combustion u fire mága
Zdravím,
takže pokud jedete haste u fire mága, budete potřebovat znát některé haste capy. "Naštěstí" jsou velmi jednoduché (a aspoň teď na vici hůř dosažitelné). Tyto haste capy přidávají ticky v dotkách jako je Living Bomb, Combustion a Pyroblast dotky.
(V tabulce níže je sepsáno kolik dotek budete mít navíc oproti v normálu s daným haste capem)
Spell_______+1 Tick___+2 Tick___+3 Tick___+4 Tick
Living Bomb__12.5%____37.5%____62.5%____87.5%
Pyroblast (Dot)12.5%____37.5%____62.5%____87.5%
Combustion___5%______15%______25%_____35%
Osobně se mi povedlo dostat haste na 12,54% s critem 15,38% (bez molten armoru).
Co se týče combustion, zde je vzorec pro výpočet:
1 tick combustion = Pyro_dotka/3 + LB_dotka/3 + Ignite/2
Teoreticky by tam měla být ještě dotka od Frostfire boltu, ale za fire se stejně neglyphuje a z 99% nepoužívá.
O combustion je dobrá diskuse tady (odtud jsem si vypůjčil i tabulku ticků).
Hlavně nezapomínejte, že mastery jako taková nezvyšuje efekt Combustion! Zvyšuje pouze efekt dotek, z kterých se combustion vytváří.
takže pokud jedete haste u fire mága, budete potřebovat znát některé haste capy. "Naštěstí" jsou velmi jednoduché (a aspoň teď na vici hůř dosažitelné). Tyto haste capy přidávají ticky v dotkách jako je Living Bomb, Combustion a Pyroblast dotky.
(V tabulce níže je sepsáno kolik dotek budete mít navíc oproti v normálu s daným haste capem)
Spell_______+1 Tick___+2 Tick___+3 Tick___+4 Tick
Living Bomb__12.5%____37.5%____62.5%____87.5%
Pyroblast (Dot)12.5%____37.5%____62.5%____87.5%
Combustion___5%______15%______25%_____35%
Osobně se mi povedlo dostat haste na 12,54% s critem 15,38% (bez molten armoru).
Co se týče combustion, zde je vzorec pro výpočet:
1 tick combustion = Pyro_dotka/3 + LB_dotka/3 + Ignite/2
Teoreticky by tam měla být ještě dotka od Frostfire boltu, ale za fire se stejně neglyphuje a z 99% nepoužívá.
O combustion je dobrá diskuse tady (odtud jsem si vypůjčil i tabulku ticků).
Hlavně nezapomínejte, že mastery jako taková nezvyšuje efekt Combustion! Zvyšuje pouze efekt dotek, z kterých se combustion vytváří.
Shaza- Poèet pøíspìvkù : 3
PvP Revolt :: Player vs. player :: Class forum :: Mage
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: